Nhà máy

Analyse Stockfoto's, Rechtenvrije Analyse afbeeldingen ...- Financiële analyse van moderne handenwastechnologie ,Werk van de zakelijke en financiële analyse concept. Zakenlieden bespreken van grafieken. Dubbele blootstelling van zakenman hand werken met nieuwe moderne comp. Results of the analysis. Data analisten op zoek naar digitale tablet met leeg scherm tijdens het werken in het kantoor.'Moderne boekhouding maakt goed beleid' - Beleid - TrendsMeer dan cijfers en tabellen. Een moderne overheidsboekhouding die een volledige en economische visie geeft op het vermogen en de prestaties van de overheid maakt rapportage mogelijk (analytische boekhouding per project of programma, dashboards voor het beheer van de overheidsfinanciën, enzovoort), die nuttig is voor besluitvorming.'Moderne boekhouding maakt goed beleid' - Beleid - Trends

Meer dan cijfers en tabellen. Een moderne overheidsboekhouding die een volledige en economische visie geeft op het vermogen en de prestaties van de overheid maakt rapportage mogelijk (analytische boekhouding per project of programma, dashboards voor het beheer van de overheidsfinanciën, enzovoort), die nuttig is voor besluitvorming.

De nieuwe CFO: van cijferaar tot strateeg - Finance - Trends

De moderne CFO is niet langer de klassieke boekhouder van weleer. Bedrijven laten hun CFO en hun financiële departement steeds meer de strategische ontwikkelingen en beslissingen ondersteunen. De nieuwe strategische rol maakt van de CFO een businesspartner die mee de koers helpt te bepalen.

Financieel concept met moderne elementen | Gratis Vector

Financieel concept met moderne elementen Gratis Vector ... Mensen uit het bedrijfsleven staan op een stijgende grafiek. idee van analyse en toename. teamwerk concept. winst en succes in het bedrijfsleven. geïsoleerde platte vectorillustratie ... Investeringsfondsen verhogen de isometrische samenstelling van de financiële markt met economische ...

7 taken van de moderne controller - FM.nl - Financieel ...

7 taken van de moderne controller. 31 maart 2010 De Redactie. Al sinds het ontstaan een jaar of 50 geleden is het controllersvak enorm in beweging. In eerste instantie was het vooral achterom kijkend als scorekeeper. Rapportage van de cijfers van de vorige maand.

Economie-Moderne Talen | Stedelijk Lyceum Linkeroever

In het vak economie zijn de boekhouding en de financiële analyse van een onderneming een ondersteunend onderdeel om de cijfermatigheden van de geldcirculatie weer te geven tussen de verschillende spelers op de markt.. Het vak economie sluit aan bij het vak socio-economische initiatie in de eerste graad en economie in de tweede graad aso.

Edubook Fundamenten van Finance & Control | Edumundo

Inhoud en opbouw. Het Edubook Fundamenten van Finance & Control ondersteunt studenten stapsgewijs en op hun eigen niveau bij het maken van bedrijfseconomische berekeningen. Daarnaast verschaft het leermiddel de basiskennis voor het professioneel begrijpen, verwerken en analyseren van (financiële) gegevens en geeft het inzicht in de inrichting en optimalisering van bedrijfseconomische …

Postgraduaat in het financiewezen - Corporate Finance ...

Een analyse van de courante financiële evolutie illustreert de verworven inzichten en hun bruikbaarheid in de algemene en dagelijkse financiële praktijk. ... Deze opleiding wil de deelnemers een grondig inzicht geven in de moderne financiële theorieën en hun toepassingsmogelijkheden voor algemene en dagelijkse financiële besluitvorming.

Vaardigheden en verantwoordelijkheden van een financial ...

De financial controller staat aan het hoofd van de financiële administratie. Een overzicht van de omzet en de kosten, alsook financiële analyses, zijn dagelijkse kost voor financiële controllers. Hun rapporten en analyses zijn er in de eerste plaats om het hogere management te ondersteunen in hun financieel-economisch beleid.

De toekomst van financiële planning in projectontwikkeling

principes van moderne financiële planning en analyse stap voor stap te implementeren. In mijn volgende blog zal ik hier verder op ingaan en geef ik enkele praktische tips. Aart Zandbergen is Chief Expedition Officer van Reasult B.V.

Toetstermen Moderne Bedrijfsadministratie ---- Rapportage ...

1 Toetstermen Moderne Bedrijfsadministratie ---- Rapportage, analyse en statistiek K = Kennis B = Begrip T= Toepassing De kandidaat.. A. Interne verslaggeving en analyse (r en a) 1. Interne verslaggeving 1.1 kent de begrippen ( zowel Nederlands als Engels) bij: (K) balans (balance sheet) winst- en verliesrekening (income statement + profit and loss account) jaarrekening (annual report ...

Moderne burgerij | Motivaction Marktonderzoek ...

De conformistische, statusgevoelige burgerij die het evenwicht zoekt tussen traditie en moderne waarden als consumeren en genieten.

Stockfoto's en rechtenvrije afbeeldingen van Finance

Analyse van verkoopgegevens. ... Zakenman die op high-tech soort moderne grafiek op een virtua te drukken. Zakelijke stat achtergrond. ... Concept financiële analyse. Nadenkend kind aanhouden van geld in handen. Dobbelstenen blokjes met de woorden verkopen kopen, uptrend stapels van gouden.

Audit readiness | Deloitte Nederland

Uw interne controle moderniseren met behulp van moderne tooling op het gebied van data-analyse en continuous monitoring? De externe jaarrekeningcontrole leidt nogal eens tot stress op de financiële afdeling van publieke organisaties, zeker nu de eisen die de overheid en de accountant stellen aan de door u op te leveren stukken scherper worden.

Analytikal.nl | Data Driven Audit Platform

Samenhang Financial Audit, IT-audit en data-analyse. De koppeling tussen de financial audit, IT-audit en data-analyse werkzaamheden en de impact van de daaruit voortvloeiende bevindingen zijn niet altijd even duidelijk vastgelegd.. Binnen Analytikal worden relevante financiële en niet- financiële data gecombineerd en gepresenteerd.Bij het uitvoeren van de werkprogramma's worden de ...

Planalyse - Budgetteren, Plannen & Rolling forecast in the ...

Moderne Financiële Planning & Analytics Lees meer De wereld van FP&A verandert. Een jaarlijks statisch budget in Excel is niet meer van deze tijd. Elke maand een nieuwe forecast maken wordt meer en meer een vereiste. Bij voorkeur een rolling forecast, en om aan deze toenemende werklast te kunnen voldoen, is een driver based model bijna ...

Studystore | Praktische financiele rapportage en analyse ...

Deze studiemethode is bestemd voor studenten Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en andere opleidingen op HBO- en MBO-nivo. Deze uitgave bevat alle uitwerkingen van de vraagstukken uit het Opgavenboek 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse'. Deze uitwerkingen zijn, net als in het theorieboek en opgaven- boek verdeeld in aparte hoofdstukken.

Onderwijs Het verschil tussen twee lesmethoden op het ...

Naast financiële voordelen en praktische voordelen zoals een lichte rugzak, geeft di- ... Een kwalitatieve analyse van de theorie-blokken van beide lesmethoden heeft ... ten van Moderne Wiskunde. Als de digitale omgeving van Moderne Wiskunde ook ge-bruikt zou zijn, dan hadden de resultaten ...

Hoe de Kanselarij van de Eerste Minister de IT-beveiliging ...

De Kanselarij van de Eerste Minister voldoet sinds de migratie aan de vereisten van een moderne beveiliging zoals zowat iedere beveiligingsspecialist die schetst. Denk daarbij aan zero-day-bescherming, integratie en visibiliteit, eenvoudige analyse van logbestanden en netwerksegmentering via de verschillende firewalls aan de rand van de ...

BE - Head Risk Analysis & Reporting

Je coacht en stuurt de medewerker(s) binnen het Risk Analysis & Reporting team aan teneinde de competenties, vaardigheden en know-how van de medewerker(s) optimaal te benutten en te ontwikkelen en tevens als een goed functionerende afdeling te werken.; Je levert een bijdrage tot de dagelijkse risk monitoring teneinde mogelijke kredietrisico’s inzake de kredietportefeuille tijdig op te sporen ...

De taks op financiële transacties is een moderne taks ...

Natuurlijk is een financiële transactie van een andere aard dan een in de reële economie. Natuurlijk zal de tobintransactietaks omzichtig ingevoerd moeten worden. Maar daarom is ze op zich nog niet verwerpelijk en moet ze niet publiekelijk in de verdomhoek geplaatst worden. De tobinbelastingvoet is ook minimaal. Dat is logisch.

Corporate Performance Management software and services ...

Sigma Conso CPM: Ontdek nu onze verschillende modules voor de optimalisatie van uw financiële processen. Onze software is web-based, flexibel, gemakkelijk in gebruik, snel te implementeren en biedt een lage total cost of ownership.

Het beste van mens en machine in één portefeuille - Knack ...

Geert Van Herck: "Geen mens kan wat technologie vermag. Niemand haalt het van de machine als het aankomt op de analyse van gigantische hoeveelheden data op basis van relevante indicatoren.

Economie-Moderne Talen | Stedelijk Lyceum Linkeroever

In het vak economie zijn de boekhouding en de financiële analyse van een onderneming een ondersteunend onderdeel om de cijfermatigheden van de geldcirculatie weer te geven tussen de verschillende spelers op de markt.. Het vak economie sluit aan bij het vak socio-economische initiatie in de eerste graad en economie in de tweede graad aso.

ManagementStart.nl - Artikel: Kennismaking met financiële ...

Kennismaking met financiële kengetallen. Hoe zat dat ook alweer? Algemeen managers worden dagelijks geconfronteerd met financieel beleid. Omzetcijfers, kostprijscalculaties, forecasts: het hoort allemaal tot de dagelijkse kost. Het maken van een financiële analyse is voor velen van ons echter niet iets dat geregeld wordt gedaan.