Nhà máy

Dentalair : D-Tec Cloud- Effectieve hygiëne in klinische omgevingen ,D-Tec Cloud is ontwikkeld voor degenen die werken in klinische omgevingen en omgevingen waarin perfect zicht vereist is. Dentalair: +31 (0)78 654 3737 - Dentalair-Noord: +31 (0)59 472 9000 InloggenHygiene - EcophonEen beproefd systeem voor omgevingen met hoge hygiënische en klinische eisen. Ecophon Hygiene panelen en systeem voldoen aan de zwaarste eisen op dit gebied. get_app Infoblad productfamilie downloaden. arrow_forward ... Vind de juiste Ecophon Hygiene™ producten voor uw eisen.Orthomoleculaire Therapie: Voeding & Preventie ...

Deze nieuwe opleiding Orthomoleculaire Therapie is speciaal voor gezondheidsprofessionals die voeding, voedingsstoffen, beweging, suppletie en andere leefstijlinterventies integraal willen inzetten bij de preventie en behandeling van hedendaagse ziektebeelden.

Bedrijfsprofiel: Hygiene & Expertise

Geschiedenis HeX - Hygiëne & Expertise: In 1999 en net nadat de eerste internationale norm ISO 14644 uitkwam voor cleanrooms en gecontroleerde omgevingen werd de afdeling Hygiëne & Methode opgericht binnen de groep Puissance AIR, een firma die gespecialiseerd is in luchthygiëne.

Deb Stoko handdesinfectie assortiment | ERIKS shop BE

Het Deb Stoko Hand Hygiene-assortiment bevat speciaal ontwikkelde producten met hypoallergene formules die kunnen worden gebruikt in omgevingen waar een hoge mate van hygiëne is vereist. De schuimzepen beschikken over volledig bacteriedodende, virusdodende en schimmeldodende eigenschappen en zijn geschikt voor alle huidtypen.

Ingoman van Ophardt - TAPP Company

De serie professionele hygiëne. Desinfectie dispensers. De Ingo-man ®-serie biedt een compleet assortiment professionele hygiënegereedschappen voor hygiënegevoelige omgevingen. Ontwikkeld in nauwe samenwerking met medische professionals, is de Ingo-man ®-serie de industriële benchmark geworden.In de medische sector is deze dispenser uniek en bekend omdat deze niet in de autoclaaf …

Erkende interventies bij depressie | Kennisplein Zorg voor ...

Sep 18, 2020·De groepsinterventie 'Op verhaal komen' is een vorm van geïndiceerde preventie. Het heeft als doel om depressieklachten te verminderen om het risico op een klinische depressieve stoornis te verminderen. 'Op verhaal komen' is door de Erkenningscommissie Langdurende Zorg op 14 juni 2012 erkend als effectieve interventie. Life-review

Europese gezondheidszorg verbeteren met celgebaseerde ...

Een gedetailleerd plan van aanpak om LifeTime te implementeren. Het standpuntartikel “LifeTime and improving European healthcare through cell-based interceptive medicine” en de LifeTime Strategic Research Agenda (SRA) leggen uit hoe deze technologieën snel moeten worden ontwikkeld, kunnen worden geïmplementeerd in klinische omgevingen en toegepast in de vijf belangrijkste …

Kleding voor cleanrooms | DuPont

DuPont™ Tyvek® IsoClean® voor gecontroleerde omgevingen. ... duurzaamheid, comfort en hygiëne. Ze worden gesteriliseerd met behulp van gammastraling, en speciaal verwerkt en verpakt om afgifte van deeltjes te minimaliseren. ... Effectieve combinatie van persoonlijke bescherming en bescherming voor producten in een cleanroom. Lees meer.

De juiste werkkleding voor elke branche | Manutan blog

Werken in klinische omgevingen en chemische industrie. Werk je in een omgeving waar hygiëne extra belangrijk is, zoals de chemische industrie of een klinische omgeving? Denk dan aan wegwerpkleding zoals schoenhoezen, bezoekersjassen, overalls en haarnetjes.

Hygiene testen COVID-19 | Mediphos Diagnostics BeLux BV

Eiwitresten op oppervlakken duiden op onvoldoende reiniging, wat een gevaar voor de gezondheid kan vormen, aangezien onreine oppervlakken de groei van ziekteverwekkers kunnen ondersteunen. Elk Orion Clean Card PRO-apparaat bevat een reagenspad dat is geïmpregneerd met reagentia. Het Orion Clean Card PRO-apparaat wordt afgeveegd op een vochtig oppervlak, wat resulteert in een visueel leesbare ...

Feiten en cijfers | Kennisplein Zorg voor Beter

De hygiëne en infectiepreventie in verpleeghuizen is nog steeds onvoldoende, concludeerde de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) na onderzoek in 2013 en 2014, waarvan de resultaten begin 2015 naar buiten werden gebracht. 42 Instellingen in de ouderenzorg werden bezocht.

Klinisch inzicht binnen handbereik voor beter ...

Effectieve communicatie en coördinatie. Verzoeken, berichten en taken gaan rechtstreeks naar de toegewezen ontvangers. Betere informatie voor beter geïnformeerde zorgbeslissingen Een Ascom Myco 3 oplossing maakt een breed spectrum van actuele klinische informatie beschikbaar. Hiermee hebben artsen onderweg inzage in

E-learning aanbod | NormecFoodcare

Begeleid een 5S-project op effectieve wijze en elimineer verspillingen. max. 60 min. € 48 (incl. BTW) Engels. E-learning Voedselveiligheid en hygiëne - Engels. Leer online veiliger werken in productie omgevingen - Pools. max. 60 min. € 48 (incl. BTW) Hygiëne.

Hygiene testen COVID-19 | Mediphos Diagnostics BeLux BV

Eiwitresten op oppervlakken duiden op onvoldoende reiniging, wat een gevaar voor de gezondheid kan vormen, aangezien onreine oppervlakken de groei van ziekteverwekkers kunnen ondersteunen. Elk Orion Clean Card PRO-apparaat bevat een reagenspad dat is geïmpregneerd met reagentia. Het Orion Clean Card PRO-apparaat wordt afgeveegd op een vochtig oppervlak, wat resulteert in een visueel leesbare ...

Weegplateaus voor natte en extreme werkomgevingen ...

Ontworpen voor eenvoudige en snelle reiniging met toegangsbescherming tot IP69k. Deze plateaus zijn geschikt voor zware wasbeurten om kruisbesmetting te voorkomen. De constructie met kwalitatief hoogwaardige oppervlakken maakt het integreren van de weegschalen in uw hygiënische gevoelige processen eenvoudig.

Medical IT Shop | LinkedIn

Medical IT Shop levert producten en oplossingen die het werken binnen klinische omgevingen gemakkelijker, efficiënter en hygiënischer maken. Daarnaast leveren wij producten die niet alleen in een klinische omgeving meerwaarde creëren maar ook in andere zorg of zelfs zakelijke omgevingen toegevoegde waarde creëren.

Service Management - Hygiëneforum 2019 - Omgevingshygiëne

En in sommige omgevingen is het niet alleen de werknemer die niet ziek moet worden. In de gezondheidszorg is het belangrijk, zo niet belangrijker, dat patiënten geen infecties krijgen voor, tijdens of na het bezoek. Hier speelt naast persoonlijke hygiëne, omgevingshygiëne een belangrijke rol.

Dit wist je nog niet over bacteriën en je hygiëne ...

Wist je dat er meer ziektekiemen in je wasbak zitten dan op je wc-bril? En dat een gemiddelde keukenspons net zoveel bacteriën bevat als onze ontlasting? Deze en nog veel meer verrassende feiten lees je in het boek ‘Het onzichtbare leven’ van microbioloog Markus Egert en wetenschapsredacteur Frank Thadeusz. Zeven vragen over bacteriën en hygiëne aan Markus Egert.

GGD hygiëne-richtlijnen | Strooming

Hygiëne en veiligheid . In omgevingen zieke mensen, ouderen of kinderen verblijven, zijn hygiëne en veiligheid extra belangrijk. Organisaties hebben zich op dit gebied aan allerlei regels, richtlijnen en voorwaarden te houden. Van legionellapreventie en keerklepcontroles tot bouwbesluiten en hygiënevoorschriften. Die laatste, de hygiëne ...

industriële pc kast voor stoffige werkomgevingen ...

armagard industriële pc kast is ideaal voor het gebruik in een industriële werkomgeving beschermt thinclient pc's en tot 17 "TFT-monitoren van vuil, stof, vuil, botsingen of spatwater. Hiervoor build behuizing unit is IP54, vervaardigd uit gepoedercoat staal en beschermt uw pc apparatuur zeer efficiënt in uw zware werkomgevingen. industriële pc kast kan worden uitgerust met verschillende ...

Vrije tijd | Effectieve geluidsreductie en plafondontwerp ...

Verminder de afleiding door lawaai en verbeter de hygiëne en veiligheid in industriële omgevingen. Akoestische oplossingen van Rockfon voor industriële omgevingen . Sounds Beautiful. Wij zorgen voor het ahh in leisure locaties . Creëer aangename, inspirerende akoestiek in hotels, restaurants, sportfaciliteiten, galerieën en musea. ...

AkzoNobels verbeterde poedercoating bevordert hygiëne ...

Het is een vervolg op de lancering van het antibacteriële Interpon AM-assortiment van vorig jaar, dat doorgaans wordt gebruikt op oppervlakken in omgevingen waar hygiëne uiterst belangrijk is, zoals ziekenhuizen, klinieken, kleedkamers, scholen en openbaar vervoer.

Ziekenhuizen - Biosecurity - Hygiëne, advies en begeleiding

Virkon®S is een toonaangevende ontsmettingsmiddel voor gebruik in het ziekenhuis, het wordt gebruikt voor infectiebestrijding tegen MRSA en NORO virus en voor het ontsmetten van apparatuur en de omgeving in het ziekenhuis. VirkonS kan ook worden gebruikt voor het opruimen van lichaamsvloeistoffen en spills.

E-learning aanbod | NormecFoodcare

Begeleid een 5S-project op effectieve wijze en elimineer verspillingen. max. 60 min. € 48 (incl. BTW) Engels. E-learning Voedselveiligheid en hygiëne - Engels. Leer online veiliger werken in productie omgevingen - Pools. max. 60 min. € 48 (incl. BTW) Hygiëne.

Medische & Hygiënische cases - Alligator Plastics

Medisch & Hygiëne. Medisch & Hygiëne. Producten in de medische en hygiëne branche moeten betrouwbaar zijn en aan hoge eisen voldoen. Wij ontwikkelen grensverleggende productconcepten die naadloos aansluiten op de klantvraag! ... Antibacteriële iPad-houder voor klinische omgevingen.

Trước:Ovens voor handzeepKế tiếp:Servetten 70 80