Nhà máy

Desinfectie van instrumenten en oppervlakten- Gebruik van isopropylalcohol voor desinfectie ,Desinfectiespray voor oppervlakten 200ml. Voor goede en snelle desinfectie van afneembare oppervlaktes zoals deurklinken, deuren, meubels, winkelwagentjes, stoelen en tafels, medische instrumenten, apparaten, loopkrukken, gereedschap, fitnessapparatuur, textiel, massagebanken etc. De spray is vrij van parfum en kleurstoffen.Vloeistoffen en Desinfectie – Pagina 2 van 3 – CT ...Podilon 14461 N. Dit middel is uitsluitend bestemd voor PROFESSIONEEL GEBRUIK: Geschikt voor Huid & Handdesinfectie. op basis van Ethanol 80%. Tijdelijke vrijstelling op grond van artikel 46, eerste lid van de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden inzake desinfectiemiddelen in verband met de uitbraak COVID-19 (Tijdelijke vrijstelling handdesinfectie COVID-19 2020) IENW/BSK-2020/391328Reymerink Podilon 80% Desinfectie Ethanol & Isopropylalcohol

Te gebruiken voor desinfecteren van bacteriën, gisten en schimmels op blijvend intacte huidoppervlakken. Alleen bestemd voor desinfectie van de blijvend intacte huid. Vloeistof voor directe toepassing, werkzame stof: Ethanol en Isopropylalcohol.

Reiniging, desinfectie en sterilisatie - RIVM

Machinale thermische desinfectie geschiedt door middel van water met een temperatuur van 65 tot 100°C of met stoom. Zie de WIP-richtlijn (Ziekenhuisserie): Beleid reiniging, desinfectie en sterilisatie. Voor oppervlakken en artikelen die niet bestand zijn tegen hoge temperaturen, zal voor chemische desinfectie moeten worden gekozen.

Denteck - Wij produceren verschillende oplossingen voor ...

Denteck is een internationaal opererend bedrijf met moderne productiefaciliteiten. In onze hoofdvestiging te Zoetermeer, produceren wij verschillende oplossingen voor desinfectie, veelal gebaseerd op Ethanol (Ethyl Alcohol) en IPA, van de meest zuivere kwaliteit voor onder andere de pharmaceutische-, gezondheids- en voedingsmiddelenindustrie.

chloorhexidine (cutaan, urethraal) | Farmacotherapeutisch ...

chloorhexidine (cutaan, urethraal) vergelijken met een ander geneesmiddel. Advies. Volgens de WIP (Werkgroep Infectie Preventie) richtlijn Desinfectie van huid en slijmvliezen (2013) op RIVM.nl is het advies om voor huiddesinfectie een desinfectans op basis van alcohol (60–90%) te gebruiken, met óf zonder toevoeging van 0,5% chloorhexidine of 1% jodium.

Desinfectie middelen | Sport Lavit - Sportmedische groothandel

Desinfectie paal touch-free tafelmodel. De desinfectie paal voor bestrijding van het coronavirus. Plaats deze hand desinfectie zuil op plaatsen waar een zuil of paal niet tot zijn recht komt, denk aan een vergaderruimte, kantine, restaurant met buffet, etc. Deze desinfectie paal is voorzien van duidelijke instructies en wordt bediend met infra-rood zodat niemand aan het apparaat hoeft te ...

Desinfectie op natuurlijke basis | Airomedics

Professionele Desinfectie. Geef virussen en bacteriën geen kans met de krachtige desinfectie-lijn van Airomedics. Ontwikkeld voor gebruik in zorginstellingen, horeca, onderwijs, winkelgelegenheden en meer. Kies voor groen, onze producten zijn gemaakt op basis van plantaardige ingrediënten. Airomedics is hierin de groene keuze in desinfectie.

Top 10 beste ontsmetting en desinfectie middelen 2017 ...

Dettol chloroxylenol 48 mg/ml moet voor gebruik worden verdund, lees altijd eerst de bijsluiter. Geschikt voor gebruik op de huid Voor de desinfectie van handen, snijwonden, beten, schaafwonden en insectenbeten Wordt op op gynaecologisch gebied gebruikt voor desinfectie van de uitwendige huid.

Desinfectie Vloeistof - De Dermarollershop van Nederland!

Toepassing: Reinigen van huid en instrumenten. Chemie: Alcohol (ethanol) is een alcohol met Water en Isopropylalcohol Preventie: Niet voor inwendig gebruik. licht ontvlambaar, verwijdert houden van ontstekingsbronnen. Veiligheid: Schadelijk bij inname via mond …

Desinfectie en sterilisatie met chemische stoffen

Voor kleine oppervlakken is er het gebruik van alcohol 70%(labtafel). Voor grote oppervlakken een chloorverbinding of waterstofperoxide. Waterdesinfectie: Chloorverbindingen, UV-C straling, en waterstofperoxide zijn geschikt. In alle gevallen: Eerst reinigen en dan desinfecteren. Als je met weinig bacterien begint heb je een beter eindresultaat.

Reiniging, desinfectie en sterilisatie - RIVM

Machinale thermische desinfectie geschiedt door middel van water met een temperatuur van 65 tot 100°C of met stoom. Zie de WIP-richtlijn (Ziekenhuisserie): Beleid reiniging, desinfectie en sterilisatie. Voor oppervlakken en artikelen die niet bestand zijn tegen hoge temperaturen, zal voor chemische desinfectie moeten worden gekozen.

Vernevelaar (ULV) voor desinfectie - Lomattec

ULV Vernevelaar voor desinfectie Deze ULV (Ultra fijne) ontsmetting vernevelaar zorgt voor de perfecte desinfectie van ruimtes zoals kantoren, klaslokalen, publieke ruimtes, ziekenhuisruimtes, restaurants,etc. De uiterst fijne verneveling zorgt voor een adequate verspreiding van de partikels zonder condensvorming. Hierdoor droogt de verneveling onmiddellijk op. De worp bedraagt 5 tot 10 meter ...

isopropyl alcohol gevaren / whiteaeroltd.com

Deze vorm van alcohol is brandbaar en heeft een sterke kenmerkende geur. Het wordt vaak gebruikt als desinfectiemiddel. Werkers in de gezondheidszorg kan het wrijven over het oppervlak van hun handen voor het inspecteren van een blessure. EHBO-kits dragen vaak kleine handdoeken, bevochtigd met isopropylalcohol, voor gebruik als antiseptische ...

Desinfectiecontainers en mobiele desinfectie units - Disinfect

De desinfectie unit is enkel geschikt voor MATERIALEN, niet voor mensen. Onze unit voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften, UV-C is namelijk een gecertificeerde manier van desinfecteren. Bovendien wordt de kast volledig afgesloten tijdens de behandeling en is deze enkel te openen met behulp van …

Desinfecterende en Reinigende middelen voor de huid | Mens ...

Het is een rode heldere oplossing. Het is verkrijgbaar als vloeibare zeep. Bijv. hand desinfectie en desinfectie van een operatiegebied. Het heeft een desinfecterende en huidreinigende werking. Sterilon De werkzame stoffen zijn chloorhexidine (1%) en 50% alcohol. Het is voor de huid en voor wondontsmetting.

Overzicht reinigingsmiddelen en desinfectantia

Reiniging en desinfectie van ruimten, meubilair en voorwerpen (nat reinigen) Reinigingsmiddel Eisen: Aan het gebruik van middelen voor reiniging van ruimten, meubilair en voorwerpen in de gezondheidszorg zijn geen specifieke wettelijke eisen gesteld. Advies: Gebruik voor de dagelijkse reiniging van sanitair een alkalisch reinigingsmiddel.

Desinfectie middelen - traetsinspectieenopleidingen.nl

Desinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. 70% alcohol / 30% aqua. In handige flacon met een inhoud van 30 ml. Door de desinfecterende vloeistof op de huid te druppelen, makkelijk en hygiënisch in gebruik.. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

Praktivak | Podilon desinfectie - 1000 ml

PODILON is een desinfecterende huidlotion voor gebruik op de intacte huid (ook handen / voeten) PODILON bevat een combinatie van 80% (v/v) ethanol met isopropylalcohol PODILON is een effectief desinfectiemiddel tegen bacteriën, gisten en schimmels op de huid bij inwerktijd 30 seconden.

Desinfectie met ozon

Uitgevoerde onderzoeken hebben aangetoond dat waterontsmetting met chloor bij gebruik van 1 ppm chloor, met water pH gelijk aan 7 en temperatuur 20°C 75 minuut duurt . Desinfectie zal het water reinigen in 99,9%. Dezelfde doeltreffendheid van desinfectie kan bereikt worden (in dezelfde omstandigheden) met gebruik van ozon.

Reiniging en Desinfectie – BeeZ.nl

De alcoholdoekjes van Alkotip zijn te gebruiken voor het desinfecteren van de huid. De alcoholdoekjes zijn per stuk verpakt en een doosje bevat 100 doekjes. De doekjes hebben een grootte van 3x3 cm en zijn geïmpregneerd met 70% isopropylalcohol.

Desinfectie Spray

Desinfectie Spray Alcohol 80% - 100ml. Met spray kop. Desinfecterende en antibacteriële alcohol. Gebruikt als ontsmettingsmiddel voor huid, oppervlakken en medische instrumenten (behalve optische instrumenten) Waarschuwing: – Buiten gebruik van kinderen bewaren. – Contact met de ogen vermijden. Inhoud: 10 x 100 ml. flesje met verstuiver.

Desinfectie – CT International Webshop

Alcohol doekjes voor snelle desinfectie en reiniging. Conform Europese richtlijn medische hulpmiddelen: Snelle desinfectie en reiniging van alcoholbestendige, niet-invasieve medische hulpmiddelen. Klasse IIa. Bactericide, volgens EN 1040, EN 1276, EN 13727, en EN 13697; Levurocide (candida albicans) volgens EN 1275, EN 1650, EN 13624 en EN 13697

WIP-Richtlijn Reiniging, Desinfectie & Sterilisatie ...

Dit is de WIP Werkgroep Infectiepreventie-Richtlijn over infectiepreventie voor zorginstellingen met als onderwerp ’reiniging, desinfectie en sterilisatie (RDS respondent-driven sampling) van medische hulpmiddelen voor hergebruik '.. De richtlijn maakt onderdeel uit van het WIP-richtlijnenpakket in het kader van antibioticaresistentie. Het betreft een nieuwe richtlijn.

Meer hand- en oppervlakken desinfectantia tegen ...

De ministeries van VWS en I&W hebben op 16 maart 2020 besloten voor de gezondheidszorg een vrijstelling af te geven voor professioneel gebruik van bepaalde middelen die geen virusclaim hebben, zodat deze voorlopig ook gebruikt kunnen worden tegen het coronavirus (zie onderstaand overzicht met vrijstellingen). Het gaat om toegelaten middelen die minimaal 70% alcoholen (ethanol, 1-propanol, 2 ...

Hucil desinfectie

* Zuinig in gebruik. * Verzorgt de handen. * Hydraterend. Handen desinfecteren gaf nog nooit zo’n goed gevoel. De Hucil Handgel is de groene keuze wanneer het gaat om handgel. Zo is de handgel gemaakt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, is hydraterend en verzachtend voor …